Actie.
Ontwikkeling.
Impact.

BPC© Program brengt je stap voor stap brengt van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.
Maak afspraak
verder lezen
Maak een afspraak

BPC© Program draagt proactief bij aan het bedrijfsresultaat.

Wij van Buro Flinc helpen je graag. Met onze frisse benadering van HR hebben we al veel MKB-bedrijven uitgedaagd om de status quo te veranderen en een nieuwe weg in te slaan die leidt tot maximaal succes. Op basis van onderzoek en ervaring hebben wij een model ontwikkeld dat je stap voor stap brengt van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.

BPC (Business - People - Culture) is een eenvoudig maar krachtig managementmodel dat uitgaat van het idee dat mensen de belangrijkste belanghebbenden zijn in de organisatie. Een perfecte balans tussen de elementen Business, People en Culture is essentieel voor een organisatie om te gedijen.

We bereiken succes in drie stappen:

  • Inzicht en overzicht. De BPC© Opportunity Scan helpt je te begrijpen hoe goed de factoren van business, mensen en cultuur op elkaar zijn afgestemd binnen jouw organisatie. Dit gevalideerde model geeft inzicht in de huidige situatie en biedt aanbevelingen voor verbetering. Door gebruik te maken van de kansen die in de BPC-scan naar voren komen, kun je betere strategische beslissingen nemen en succes blijven creëren.
  • Analyse & plan voor succes. De BPC© Scan wordt gevolgd door een diepgaande analyse om inzicht te krijgen in de hiaten en hoe deze kunnen worden aangepakt.  Wij stellen een plan op om de hiaten te dichten, met meetbare doelstellingen en een duidelijk rendement op de investering - dit alles met als doel je bedrijf wendbaarder, productiever en winstgevender te maken.
  • Executie & resultaat. Wij helpen je de verbeteringen uit het plan vlot en verantwoord te implementeren, met minimale verstoring van de werkplek. Ons team bestaat uit ervaren, innovatieve adviseurs  mensen die bereid zijn lastige vragen te stellen en zorgen voor een succesvolle inbedding van de nieuwe manier van werken in de cultuur. En dankzij onze enorme dosis executie uitvoeringskracht zorgen wij ervoor dat veranderingen snel, efficiënt en effectief plaatsvinden.

Vlot.
Verantwoord.
Veranderen.
Contact
Afspraak