Ontketen het potentieel van jouw leiderschap.

Future Ready Leadership biedt precies wat jouw organisatie nodig heeft. Geen one-size-fits-all model, maar een unieke aanpak die is afgestemd op jouw strategische doelstellingen en organisatiecultuur.

Herkent u het volgende?

U ziet ‘rode vlaggen’ in de organisatie: krimp of stagnatie, lage productiviteit, nauwelijks winst, hoog verloop en/of verzuim.

Wellicht ziet u dat uw organisatie meer potentie heeft, maar u weet niet goed hoe u dit er uit kunt halen.

Uw leiderschapsteam is gemotiveerd om meer impact te maken, en zoekt naar manieren waarop dat kan.

Of uw leiders werken juist niet (goed) samen en begrijpen niet goed wat er moet gebeuren. Ze reageren, maar kijken niet vooruit (geen strategische bijdrage).

Het probleem is duidelijk, maar wat kunt u er aan doen?
Slechts 32% DGA's/ CEO's
vertrouwt blind op haar
management?
Beat the benchmark met Future Ready Leadership

Onze visie op leiderschap.

Wij geloven in het ontketenen van het ware potentieel van organisaties door leiderschapstransformatie. Door samen te werken, creëren we een omgeving waarin leiders en teams kunnen groeien en excelleren. Onze unieke, resultaatgerichte transformaties zijn ontworpen om leiderschap te koppelen aan meetbare bedrijfsresultaten, waarbij we realtime inzicht bieden in de vooruitgang.

Onze aanpak is verfrissend direct en actiegericht. We duiken diep in de kern van de uitdagingen en komen gelijk in actie. Geen tijd verspillen, maar pragmatische, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen bieden die echte verandering teweegbrengen. We schuwen het niet om de status quo uit te dagen, om zo samen tot de beste ideeën en resultaten te komen.

Opbouw van dit programma.

De structuur van de Future Ready Leadership is altijd gelijk, de inhoud varieert per doelstelling en per organisatie.

Intake
kick-off
Gesprek Bestuur, RVC en/of Directeur

We concretiseren de hulpvraag en de pijn achter deze vraag van de opdrachtgever. We bepalen samen de details van het programma en plannen dit. We leggen de structuur voor de komende periode uit vast.

Discovery
1-4 weken

Inzicht, Overzicht en Spiegelen. We doorlopen in de discovery de volgende stappen:

Onderzoek Organisatie
Strategie sessie met de CEO
BPC Scan
Stakeholder interviews
Onderzoek Team
Team 2-daagse voor observatie
Birkman Onderzoek
Vlootschouw
Onderzoek Individu
1-op-1 interview
Birkman Onderzoek Individueel
Persoonlijk Assessment (optioneel)
360 graden feedback (optioneel)
Spiegelsessie

In de Spiegelsessie presenteren we de resultaten uit de onderzoeken op een inspirerende manier.
We vergelijken de resultaten met benchmarks en duiden de gaps.
We benoemen de transformatie doelen en de Key Transformatie Indicatoren.
We creëren zin in de verandering.

Transformatie
3 maanden

Gedurende de transformatie fase werken we met de volgende vaste bouwblokken:

Programmamanagement & evaluatie

Gedurende dit programma heeft u één senior contactpersoon. Hij of zij managet het programma en toetst continu of de resultaten aansluiten bij de verwachtingen.

Bouwblok: Inspiratie Intervisie

In Leiderschap ben je nooit uitgeleerd. Intervisie is Een gesprek met mede-leiders waarin je werkgerelateerde dilemma’s en de praktische toepassing van wat je geleerd hebt bespreekt. We proberen creatieve denktechnieken toe te passen en moedigen deelnemers aan om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe perspectieven te verkennen. We faciliteren deze inspiratie ook met interessante sprekers, sessies, podcast, muziek, etc. De wens om te komen tot innovatieve oplossing en een inspirerende dynamiek zal de intervisie bijeenkomsten bevorderen.

Bouwblok: Coaching

We ondersteunen individuen bij het bereiken van doelen, persoonlijke ontwikkeling of het overwinnen van uitdagingen. We vergroten zelfinzicht en leren om effectiever om te gaan met persoonlijke uitdagingen.

Bouwblok: Leiderschap manual

We ontwikkelen deze gids met richtlijnen, principes en strategieën voor het uitoefenen van effectief leiderschap. Het bevat de verwachtingen ten aanzien van leiders, communicatie strategieën en methoden om teamontwikkeling te bevorderen. Het doel is om een referentiekader te bieden en te helpen consistente, doelgericht en inspirerende leiderschap-praktijken toe te passen.

Extra bouwblokken (optioneel)

BuroFlinc beschikt over een breed arsenaal aan bouwblokken die ingezet kunnen worden om leiderschap te laten groeien. We bepalen samen welke bouwblokken aanvullend zijn in jouw programma.

Meer weten over dit programma?

Onze Beloften.

Dit maakt ons bijzonder en hier mag je ons altijd op aanspreken.

We werken altijd vanuit de business.
Elk programma is op maat voor jouw organisatie.
We boeken meetbaar succes.
Onze programma's zijn inspirerend & creatief
We richten ons op verbetering in de praktijk ipv in de trainingssituatie.
We halen je uit je comfort zone

Ervaringen met
Future Ready Leadership.

"Ik was op zoek naar de tools voor beter leiderschap in mijn organisatie. Dit gaat veel verder. De stappen die we zetten met ons team en als individuen had effect op alle medewerkers. De woorden ‘pragmatisch onderbouwd’ onderschrijven de aanpak van BuroFlinc in dit programma. "
"De geboden inspiratie vanuit andere organisaties en de sport hebben van ons een organisatie gemaakt waarin het we ‘blijven leren’ als kernwaarde hebben omarmt."
"Ze hebben weinig tijd nodig om de organisatie te ‘lezen’ en deze inzichten te vertalen naar echte transformatie. De zgn. spiegelsessie zou ik iedere organisatie aanraden. Het is goed om twee specialisten je te laten vertellen wie je bent als organisatie en wat er moet gebeuren om echt impact te maken als leider."
"We hadden de spiegel van BuroFlinc nodig om verder te kunnen. Het liet iets zien dat we eigenlijk al wisten: de business resultaten stonden onder druk en we hadden beperkt grip op de verbetering ervan. Een echt business vraagstuk, dat door de inzichten van BuroFlinc veranderde in een integraal Leiderschap vraagstuk. Dat extra zetje heeft ons geholpen."
"‘Samenwerken aan verbetering en vernieuwing geeft energie: wij kijken met een goed gevoel terug op het Future Ready Leadership programma van BuroFlinc. Goede gesprekken over de organisatie, het team en de teamleden bevestigden onze gedachten m.b.t. de gewenste verandering. De ingezette Birkman scan voegde daar veel stuurinformatie aan toe."
"Vernieuwend vonden wij de aanpak waarin vanuit transformatie indicatoren ons leiderschap 1-op-1 werd gekoppeld aan achterblijvende business resultaten."

Ons Team.

Deze HR & Business experts begeleiden je tijdens dit programma.

Frank van der Linden
Partner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

FAQs

In welke situaties kan ik Future Ready Leadership inzetten?

1. Organisatorische verandering: Bij veranderingen in bedrijfsstructuur, strategie of cultuur om leiders voor te bereiden op nieuwe uitdagingen.
2. Talentontwikkeling: Om getalenteerde individuen binnen een organisatie te identificeren en voor te bereiden op leiderschapsrollen.
3. Teamontwikkeling: Om leiderschapsvaardigheden binnen teams te versterken en een positieve invloed op de teamdynamiek uit te oefenen.
4. Opvolgingsplanning: Bij het voorbereiden van potentiële opvolgers voor sleutelposities binnen de organisatie.
5. Crisismanagement: Voor leiders die moeten omgaan met onverwachte uitdagingen en crises binnen de organisatie.

Ik heb geen problemen met (mijn) leiderschap. Is dit programma iets voor mijn organisatie?

Zelfs als je momenteel geen specifieke problemen ervaart met leiderschap, kan het toch waardevol zijn om dit leiderschapsprogramma te volgen. Het programma biedt mogelijkheden voor persoonlijke groei, het aanscherpen van leiderschapsvaardigheden en het verkennen van nieuwe benaderingen. Het helpt je bij het proactief ontwikkelen van capaciteiten, het vergroten van je effectiviteit en het beter begrijpen van diverse leiderschapsstijlen.

Het volgen van een leiderschapsprogramma kan ook dienen als preventieve maatregel, waardoor je goed voorbereid bent op toekomstige uitdagingen en kansen binnen je carrière. Het continue streven naar verbetering is immers een teken van professionele volwassenheid en toewijding aan groei.

Welke resultaten garanderen jullie?

Bovenal: positieve invloed op de bedrijfsresultaten, veroorzaakt door: verbetering van leiderschapsvaardigheden, Verhoogd zelfbewustzijn, betere teamdynamiek, verhoogde aanpassingsvermogen, versterkte besluitvorming en effectievere communicatie.

Wat maakt jullie programma zo onderscheidend?

Het kent jullie business en business-vraagstukken als uitgangspunten, het is daarmee altijd maatwerk, het is interactief, er is ondersteuning tijdens en na het programma, het heeft een holistische benadering en we gaan voor meetbare resultaten.

Heb je nog meer vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Gratis Online Masterclass

De HR -motor;
snel uw HR op orde.

In 30 minuten leer je de stappen om de basis snel op orde te brengen. Zodat je daarna echt kan beginnen met het verbeteren de organisatie. Schrijf je in voor de gratis Masterclass op dinsdag 9 april om 16:00.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden.
Je bent ingeschreven.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox.
Oeps! Probeer het nog een keer.
Onze klanten:
Tara van der Hoorn
Consultant
Aldrik Bosma
Consultant
Virginie Heunen
Consultant
Inge Weenink
Consultant
Tom Horst
Partner
Frank van der Linden
Partner