Gezocht: Een uitdager van de Status Quo om ons HR-team te versterken

Wil jij de HR-wereld opschudden en organisaties uitdagen met jouw scherpe blik om nieuwe wegen in te slaan voor maximaal resultaat? Ben je op zoek naar een functie waarin je kunt werken als rechterhand van de CEO en een directe impact hebt op het succes van de organisatie?

Zo ja, dan laten wij ons graag door jou omver blazen! BuroFlinc is op zoek naar een organisatieadviseur met de drive en ambitie om onze klanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken in een bewegende omgeving. Dit is een functie voor iemand die sterk in zijn schoenen staat, proactief is, initiatief neemt en de organisatie en CEO durft uit te dagen met nieuwe ideeën.

De markt verandert snel: BuroFlinc faciliteert groei en succes. Help jij mee?

Onze klanten willen inspelen op die dynamische markt, sneller en beter dan hun concurrenten. Maar welke kansen zie je en waar speel je op in? Dat is waar wij, Buro Flinc, hen bij helpen. Met onze innovatieve en daadkrachtige oplossingen realiseren we soepele HR en organisatie-processen en met onze BuroFIT-visie streven we naar duurzaam inzetbare arbeidskrachten. Met andere woorden, we faciliteren groei en zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats de juiste dingen doen.

Onze aanpak zorgt voor het bereiken van de gewenste groei, impact en bedrijfsresultaten bij onze klanten. Past dit bij jou? Join the team!

Wat ga jij doen?

Als consultant op projecten bij onze klanten ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en heb je grote vrijheid in de invulling van de opdracht. De projecten variëren in duur, omvang en complexiteit; je kunt bijvoorbeeld werken aan een verandertrajecten op het gebied van Cultuur en Leiderschap.

We werken intensief samen in een klein team met een ambitieuze groeidoelstelling. Je maakt integraal deel uit van deze groeistrategie.

Verder behoren tot de functie:

 • Het zelfstandig uitvoeren van opdrachten bij onze opdrachtgevers (in een adviserende rol, op interim basis of op projectbasis).
 • HR-teams opleiden en trainen via ons BoostHR-programma.

Wie ben jij?

 • Je bent een ervaren professional met minstens 10 jaar ervaring in verandermanagement of  Cultuur en Leiderschapstrajecten.
 • Je bent ondernemend en resultaatgericht.
 • Je wilt volledig deel uitmaken van een groeiend bedrijf, waar ook jij kansen krijgt én pakt.
 • Je hebt grote analytische vaardigheden en een uitstekend zakelijk inzicht. Je stelt slimme vragen, hebt lef, kunt mensen en processen verbinden en beschikt over een gezonde dosis executiekracht.
 • Je past goed in een omgeving met de kernwaarden plezier maken, constructief tegendraads, verbinden, leiden en gewoon doen.

Wat kun je van ons verwachten?

 1. Wij bieden een unieke kans om te werken met klanten en opdrachten die bij jou passen.
 2. Je werkt met de nieuwste methoden en tools in ons vakgebied.
 3. Je werkt met ons gevalideerde en beproefde BPC model die garant staan voor succes.
 4. Je maakt deel uit van een team van ambitieuze en gedreven consultants.
 5. We hebben een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, zodat je altijd de beste versie van jezelf kunt zijn!

Wat maakt Buro, Flinc?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken leidt tot succes. Daarom leven we naar deze vijf kernwaarden: Plezier maken, Constructief tegendraads, Verbinden, Leiding geven en Gewoon doen.

Deze aanpak zorgt voor een stimulerende plek waar je als team innovatief en creatief kunt zijn, contact kunt maken met anderen, samen veranderingen kunt leiden en gewoon kunt doen wat werkt. Dingen hoeven niet altijd vooraf gepland te zijn; soms is het genoeg om gewoon te beginnen en te zien wat er gebeurt. Dit geeft onze klanten een meer vloeiende en aanpasbare ervaring die voldoet aan hun specifieke behoeften.

Het uitdagen van de status quo helpt ons voortdurend te groeien en te verbeteren. Wij omarmen verandering en nieuwe ideeën, altijd op zoek naar manieren om dingen beter te doen. Deze manier van werken houdt ons fris en betrokken, en daar profiteren onze klanten ook van. Bovendien kan dit je helpen slagen in je carrière.

Wil jij hier deel van uitmaken? Dan horen we graag van je! Neem direct contact op.

alle vacatures
Buro Flinc arrow right
Contact
Afspraak