Actie.
Ontwikkeling.
Impact.

Onze programma's brengen je stap voor stap van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.
Maak afspraak
verder lezen
Maak een afspraak

Onze diensten

HR Strategie

Uw bedrijfsdoelstellingen vertaald in een resultaatgerichte HR Strategie.

Wij vertalen uw bedrijfsdoelstellingen in een concrete HR-strategie met interventies op gebied van leiderschap, cultuur, organisatie inrichting en ontwikkeling van de HR discipline. Ons team van ervaren HR-consultants werkt nauw met u samen om een strategie te ontwikkelen die uw bedrijfsdoelen ondersteunt en uw personeelsbestand optimaliseert. Wij zorgen ervoor dat uw HR Strategie perfect aansluit bij uw organisatie.

Future Ready Leadership

Een concreet programma om uw leiderschap te ontwikkelen.

Future Ready leadership is een concreet programma dat is ontworpen om uw leiderschap te ontwikkelen en voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. We ontwikkelen de leiders om leiding te geven aan de gewenste verbetering. Dit betreft leiderschapsvisie, een concreet leiderschap programma op maat en persoonlijke ontwikkeling. Future Ready leadership helpt u om uw leiderschapspotentieel volledig te benutten.

Culture Fit Program

Zorg dat uw organisatiecultuur aansluit op uw bedrijfsstrategie.

We identificeren de gewenste cultuur, bepalen de huidige cultuur en geven vorm aan de transformatie. We maken het ongrijpbare tastbaar en beïnvloedbaar. Met het Culture Fit Program kunt u een omgeving creëren waarin uw medewerkers floreren en uw organisatie succesvol is.

Operate For Succes

Laat de HR-motor van uw organisatie vlekkeloos draaien.

Wij laten de HR motor goed draaien! We optimaliseren de organisatorische en procesmatige kant van HR. Door afdeling en processen effectiever en efficiënter in te richten ontstaat een slagvaardige HR-afdeling. Of het nu gaat om salarisadministratie, personeelsplanning of arbeidsvoorwaarden, Operate For Succes helpt u bij het creëren van een solide HR-infrastructuur die uw organisatie ondersteunt en groei stimuleert.

BoostHR

Breng uw HR-professionals naar het juiste niveau.

We brengen jouw HR professionals naar het gewenste niveau. Een intensief en gaaf programma waarin je werkt aan skills middels assessments, training en intervisie. We helpen uw professionals om zich te ontwikkelen tot volwaardige business partner voor het directieteam.

Match to Success (M&A)

Succesvolle integratie van de menskant bij fusies en overnames.

Een match moet financieel kloppen en perspectief geven, de mensen maken echter het verschil. Wij zorgen voor de juiste inzichten, adviezen en begeleiding. Van de due dilligence fase tot en met de integratie. Met Match to Success (M&A) bieden we expertise en begeleiding om een soepele en succesvolle integratie te waarborgen. We analyseren de verschillende bedrijfsculturen, identificeren synergieën en ontwikkelen een gedetailleerd plan om de menselijke aspecten van de transactie te beheren. Met Match to Success (M&A) kunt u de kritische uitdagingen van fusies en overnames effectief aanpakken en waarde creëren uit uw transactie.

Vlot.
Verantwoord.
Veranderen.
Contact
Afspraak