Nieuws

Onze visie op een betekenisvolle toekomst voor HR: BPC.

In 2022 hebben wij, Buro Flinc, het voortouw genomen om een nieuwe visie op HR binnen de organisatie te ontwikkelen: Business, People & Culture (BPC).

Meer lezen
Buro Flinc arrow right
Artikel

Snelle groei: hoe HR snelgroeiende bedrijven helpt uitdagingen te overwinnen

Het is de droom van elke ondernemer. Je bedenkt een geweldig idee op de achterkant van een servet, steekt je hart en ziel in het realiseren ervan, verovert het hart (en de portemonnee) van je doelgroep en haalt een hoop geld op. En voor je het weet heb je het volgende bloeiende bedrijf in handen. Maar zoals elke ondernemer die dit heeft meegemaakt je zal vertellen, komt groei met zijn eigen unieke reeks uitdagingen. Een van de belangrijkste - maar vaak over het hoofd geziene - uitdagingen is hoe je je HR-functie zo kunt opschalen dat ze de groeiende behoeften van je organisatie kan ondersteunen.

Meer lezen
Buro Flinc arrow right
Artikel

Het geheime wapen van HR om de bedrijfsprestaties te verhogen: BPC!

Hoewel veel leiders HR als een positieve invloed in hun organisatie beschouwen, wordt de afdeling (en de vele administratieve functies ervan) nog steeds grotendeels gezien als een transactiegebied, een kostenplaats, en niet als een belangrijke factor die bijdraagt tot de winstgevendheid.

Meer lezen
Buro Flinc arrow right
Nieuws

Hoe stem je de bedrijfsstrategie af op je mensen en cultuur om zakelijk succes te creëren?

Een bedrijf is als een machine met veel bewegende delen. Als CEO is het je taak ervoor te zorgen dat al die onderdelen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Dat doel is alleen haalbaar als de visie, de cultuur en de mensen van je bedrijf op elkaar afgestemd zijn. Als deze drie elementen op elkaar afgestemd zijn, ontstaat een recept voor succes. Maar deze synergie bereiken is geen gemakkelijke opgave.

Meer lezen
Buro Flinc arrow right
Contact
Afspraak