Onze verhalen.

Nieuws, inspiratie & artikelen.
De wereld verandert en de snelheid van technologische vooruitgang neemt toe op een ongekend niveau. Organisaties over de hele wereld hebben moeite om bij te blijven met de snelle innovatie en digitalisering.
Het is de droom van elke ondernemer. Je bedenkt een geweldig idee op de achterkant van een servet, steekt je hart en ziel in het realiseren ervan, verovert het hart (en de portemonnee) van je doelgroep en haalt een hoop geld op. En voor je het weet heb je het volgende bloeiende bedrijf in handen. Maar zoals elke ondernemer die dit heeft meegemaakt je zal vertellen, komt groei met zijn eigen unieke reeks uitdagingen. Een van de belangrijkste - maar vaak over het hoofd geziene - uitdagingen is hoe je je HR-functie zo kunt opschalen dat ze de groeiende behoeften van je organisatie kan ondersteunen.
Een bedrijf is als een machine met veel bewegende delen. Als CEO is het je taak ervoor te zorgen dat al die onderdelen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Dat doel is alleen haalbaar als de visie, de cultuur en de mensen van je bedrijf op elkaar afgestemd zijn. Als deze drie elementen op elkaar afgestemd zijn, ontstaat een recept voor succes. Maar deze synergie bereiken is geen gemakkelijke opgave.
In 2022 hebben wij, Buro Flinc, het voortouw genomen om een nieuwe visie op HR binnen de organisatie te ontwikkelen: Business, People & Culture (BPC).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van kennis & inzichten.

Wij zullen je gegevens alleen gebruiken om je op de hoogte te houden van Buro Flinc.
Dankjewel! Je bent ingeschreven.
Oeps! Er ging iets fout. Probeer het nog een keer.