Daadkracht om te doen.

In alle leadership boeken, seminars en roundtables zit ongetwijfeld veel waarheid. Waarde ontstaat pas als er op geacteerd wordt; doen. Precies waar Flinc het verschil maakt voor bedrijven die in een nieuwe fase komen of zoeken naar een efficiency-slag in de bedrijfsvoering. Wij zijn het organisatie adviesbureau gericht op mensen. Dankzij onze Leiderschap- en (her)Inrichtingsprogramma’s garanderen wij impact op jouw bedrijfsresultaat.

BPC© opportunity scan.

Koers houden vereist goede stuurinformatie. Inzicht in veranderende omstandigheden, sentimenten en bijvoorbeeld het arbeidsethos van de nieuwe generatie werknemers. Onze BPC opportunity scan helpt bedrijven snel inzicht te krijgen. Zonder urenlange assessment sessies en vuistdikke rapporten, maar wel met wetenschappelijk onderbouwde resultaten die direct omgezet worden in actionable aanbevelingen.

Of bekijk onze programma's

Verander met
onze programma's.

Onze programma's brengen de gewenste verandering in pragmatische stappen.

HR-basis op orde

Operate For Succes

Wij optimaliseren de organisatorische en procesmatige kant van HR. Gewoon Goed Geregeld.

Leiderschap

Future Ready Leadership

Een concreet programma om uw leiderschap te ontwikkelen.

Ontwikkeling HR-professionals

Boost HR

Breng uw HR-professionals naar het juiste niveau.

Reorganiseren

Fit to Stay

Uw bedrijfsdoelstellingen vertaald in een resultaatgerichte HR Strategie.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

Gratis Online Masterclass

De HR -motor;
snel uw HR op orde.

In 30 minuten leer je de stappen om de basis snel op orde te brengen. Zodat je daarna echt kan beginnen met het verbeteren de organisatie. Schrijf je in voor de gratis Masterclass op dinsdag 9 april om 16:00.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden.
Je bent ingeschreven.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox.
Oeps! Probeer het nog een keer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van kennis & inzichten.

Wij zullen je gegevens alleen gebruiken om je op de hoogte te houden van Buro Flinc.
Dankjewel! Je bent ingeschreven.
Oeps! Er ging iets fout. Probeer het nog een keer.
We groeien snel, maar de HR basis was (nog) niet op orde. Klassiek verhaal zou je zeggen. Iets waar BuroFlinc wel raad mee weet. Ze begrijpen ons goed en zijn met een praktisch HR framework gekomen van beleid dat met ons mee kan groeien. En niet alleen het goede verhaal, maar ook een strakke implementatie.

Jan Peter Kruiger

Directeur

Het goed positioneren van ons leiderschap en het ontwikkelen van het team heeft ons als organisatie naar de volgende fase gebracht. We danken BuroFlinc voor de ondersteuning, de kritische blik en de pragmatische benadering.

Ger van Dijk

Algemeen Directeur

Het ontwikkelen van ons leiderschap, het neerzetten van een HR operating model en het toekomstbestendig maken van onze organisatie door slim te reorganiseren: het was niet mogelijk geweest zonder de programma’s van BuroFlinc. Van harte aanbevolen!

Thijs Granzier

CEO

Buro Flinc heeft de ervaring en expertise die nodig zijn om je bedrijf te laten floreren, hoe snel het ook groeit.

Lot van der Poll

HR & People development

We onderschatten wat HR kon betekenen voor de organisatie, maar Buro Flinc bewees met pragmatische programma's de toegevoegde waarde.

Stefan Hutten

Directeur Audax / oud-CEO Bruna