Lekker salaris en vast contract

Een salaris tot €2.500 (exclusief vakantiegeld) op basis van 40 uur. En omdat we overtuigd zijn van je talent krijg je direct een vast contract!

Opleidingen coaching

Natuurlijk doorloop je ons BoostHR programma. Ook krijg je een persoonlijke coach die je elk moment van jouw carrière bijstaat. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget.

Van woning naar werk en weer terug

Om bij je opdrachten en ons kantoor te komen krijg je direct mobiliteitsvergoeding.

OK, Je bent afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd. Met een diploma in je zak ligt de wereld aan je voeten. Je zit vol energie, creatieve ideeën en bent klaar om te ontdekken waar je kracht ligt. Tijd om een traineeship aan te gaan en een kijkje te nemen bij de mooiste bedrijven. Bedrijven waar je echt nog echt het verschil kunt maken en niet de zoveelste trainee bent die even aan komt kloppen. Bij BuroFlinc doe je meteen mee. Dus geen juf die je handje vasthoud, maar samen met ons ontdekken, grenzen verleggen en af en toe tegen een muur oplopen. Lekker toch? Doe je mee?!

Wat je bij ons gaat doen.

In dit traineeship ga je kennis maken met het consultancy – en HR vak. We hoeven jou niet uit te leggen wat het belang van goed HR is in organisaties. Tegelijkertijd weet jij dat alles begint bij de business en dat je in staat moet zijn mensen te verbinden aan business resultaten.

Je gaat in dit traineeship aan de slag bij de opdrachtgevers van BuroFlinc. Onze sweetspot: MKB-organisaties van ongeveer 400 medewerkers. Waarom? Omdat we daar echt impact maken en direct invloed uitoefenen op de mensen daar die het voor het zeggen hebben. Dus niet weggestopt op de ‘vloer voor trainees’ maar direct aan de rechterhand van de directie.

Je kan in de opdrachten gaan ontdekken waar echt je interesse ligt. Ook besteden we veel aandacht aan je ontwikkelingen. We trainen, coachen en voegen daar graag dingen aan toe waar jij naar op zoek bent. Voorbeelden van de mogelijkheden: meedraaien in Leiderschap programma’s, een stevige reorganisatie uitvoeren, het trainen van leiders in gespreksvaardigheden, HR processen in kaart brengen en verbeteren. Neem vooral een kijkje op onze site en laat je inspireren.

Zo zijn wij een match.

Heb je onze kernwaarden al ontdekt op de site. Ze gaan over plezier maken en constructief tegendraads zijn. Dus ja, een beetje flauwe humor gevraagd alstublieft. En vertel ons vooral wat je van dingen vindt. Liever een keer te veel dan te weinig. Kijken wij naar je vooropleiding? Och, vast wel…maar vooral de energie die je meebrengt en het goede verhaal achter jou keuze om bij BuroFlinc te willen komen werken maakt ons nieuwsgierig.

Dus, ben jij:
• Net afgestudeerd op een HBO of WO-opleiding?
• Heb je een goed verhaal om bij ons te komen werken?
• Wil jij je blijven ontwikkelen?

Herken jij je hierin? Mooi! En herken jij je niet…maar wil je wel? Verras ons maar!

Hier kom je terecht.

Bij de leukste mensen natuurlijk. Nee, flauw van ons. Je komt bij een organisatie terecht met roots in HR, veel ervaring in de wereld van consultancy met meer dan 80 blije opdrachtgevers. Van bedrijven als LIDL en TNT Post, tot Bruna en Picnic: wij hebben ze mogen helpen in hun reis. Je leert bij ons de wereld van HR en consultancy kennen en bouwt aan de ontwikkeling van je skills.

Skills die je in verdere carriere goed kunt gebruiken. En natuurlijk, dat mag bij ons. Doorgroeimogelijkheden genoeg. Maar we begrijpen het ook als je na ons traineeship ergens anders je vleugels uitslaat. Vertel je ze daar nog wel even over ons?

Je volgt je traineeship niet alleen. We doen dit met elkaar. Je krijgt je persoonlijke coach toegewezen en werkt met collega’s samen in de mooiste opdrachten. Alles wat je nodig hebt om je carrière een flinke boost te geven.

Blijf groeien.

Vlieguren maken, je blijven ontwikkelen, werken aan je skills – je kent die mooie uitspraken wel. Traineeships zitten er vol mee. En ja, bij ons ook. Het is goed om te weten dat we verwachten dat je gewoon mee draait bij ons in het proces. Je mening/skill doet er toe en daarom dagen we je uit er gebruik van te maken. Want dat is groei!

Waarom werken bij BuroFlinc? Dat mag je hopen we nu duidelijk zijn.

Heb jij nog meer in je mars? Dus wil je nog meer halen uit dit traineeship? Wij staan er open voor, het is immers jouw ontwikkeling.

Onze opdrachtgevers:

Wat we je bieden.

Onboarding

We nemen de tijd om elkaar goed te leren kennen. We trainen, coachen en laten je meekijken bij verschillende opdrachten.

De eerste opdracht

Ok, nu gaan we echt beginnen. Samen met een senior consultant ga je aan de slag met je eerste programma.

Ontwikkeling en begeleiding

Je doorloopt ons BoostHR programma.

Start als consultant

Dat is in ieder geval onze ambitie. Die van jou ook?

Klaar voor de volgende stap in je cariere?

Meer weten over deze functie? Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn.

Tom Horst
Partner
+31 6 43084241

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het traineeship?

Het traineeship duurt 12 maanden. Daarna kan je bij ons starten als consultant.

Waar ga ik werken?

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Nederland. Nou ja, in Den Helder, Middelburg, Maastricht en Roodeschool zijn we nog niet geweest. Bijna alle opdrachten zijn op kantoor bij de opdrachtgever en deels bij ons op kantoor. Naast een passende opdracht kijken wij altijd naar de locatie wat dicht bij jouw woonplaats is.

Wat voor een opdrachten kan ik verwachten?

Je gaat aan de slag met het uitvoeren van onze programma’s. Je leest erover op onze site.

Kan je gedurend het jaar al groeien in salaris?

Ja, dat kan. We bespreken samen jouw groeiperspectief.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Je kan bij ons doorgroeien naar de functie van Consultant.

Hoe vaak moet ik naar kantoor?

Nou, niet naar ons kantoor. Vaker naar het kantoor van onze opdrachtgevers. Daar gebeurt immers het echte werk. Ga er vanuit dat je 50% bij de klant zit, 25% bij ons op kantoor en 25% thuis.

Wat kan ik verwachten qua salaris?

We bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een salaris van maximaal € 2.500,00 per maand. Zoals gezegd bespreken we ook je groeiperspectief vanuit dat salaris.

Solliciteer direct.

Solliciteren heb je zo gedaan! Stuur je contactgegevens op en wij doen de rest.

Dankjewel! We nemen z.s.m. contact met je op.
Oeps! Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw.