Gezocht: Een uitdager van de Status Quo om ons team te versterken.

Wil jij organisaties uitdagen met jouw scherpe blik om nieuwe wegen in te slaan voor maximaal resultaat? Ben je op zoek naar een functie waarin je kunt werken als rechterhand van de CEO en een directe impact hebt op het succes van de organisatie?

Zo ja, dan laten wij ons graag door jou omver blazen! Buro Flinc is op zoek naar een organisatieadviseur met de drive en ambitie om onze opdrachtgevers te helpen. Dit is een functie voor iemand die sterk in zijn schoenen staat, proactief is, initiatief neemt en de organisatie durft uit te dagen met nieuwe ideeën.

De markt verandert snel: Buro Flinc faciliteert groei en succes. Help jij mee?

Onze opdrachtgevers willen een future proof HR Performance, betrouwbaar, sneller en beter dan die van hun concurrenten. Welke kansen zie je en waar speel je op in? Dat is waar wij, Buro Flinc, hen bij helpen. Met onze innovatieve en daadkrachtige oplossingen realiseren we soepele HR en organisatie-processen streven we naar duurzaam inzetbare arbeidskrachten. Met andere woorden, we faciliteren groei en zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats de juiste dingen doen.

Wat ga jij doen?

Als consultant zetten wij jou in bij onze opdrachtgevers om de gewenste HR Perfomance en output, door visie, mensen, systemen en beleid in lijn te brengen. Elke opdracht is verschillend maar jouw scope is de vertaling en uitwerking van HR strategie naar een HR operating model met futureproof processen en data gedreven besluitvorming.

We werken intensief samen in een klein team met een ambitieuze groeidoelstelling. Je maakt integraal deel uit van deze groeistrategie.

Wie ben jij?

  • Je past goed in een omgeving met de kernwaarden plezier maken, constructief tegendraads, verbinden, leiden en gewoon doen;
  • Je stelt slimme vragen, hebt lef, kunt mensen en processen verbinden en beschikt over een gezonde dosis executie kracht;
  • Je bent een ervaren professional met minstens 5 jaar ervaring met HR-projecten en HR-procesverbeteringen;
  • Je beschikt over een gezonde dosis commerciële vaardigheden en consultancy-skills of bent bereid dit te leren; 
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht;
  • Je wilt volledig deel uitmaken van een groeiend bedrijf, waar ook jij kansen krijgt én pakt.

Wat kun je van ons verwachten?

  1. Wij bieden een unieke kans om te werken met opdrachtgevers en programma’s die bij jou passen.
  2. Je maakt deel uit van een team van ambitieuze en gedreven consultants.
  3. We hebben een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, zodat je altijd de beste versie van jezelf kunt zijn!

Wat maakt Buro, Flinc?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken leidt tot succes. Daarom leven we naar deze vijf kernwaarden: Plezier maken, Constructief tegendraads, Verbinden, Leiding geven en Gewoon doen.

Het uitdagen van de status quo helpt ons voortdurend te groeien en te verbeteren. Wij omarmen verandering en nieuwe ideeën, altijd op zoek naar manieren om dingen beter te doen. Deze manier van werken houdt ons fris en betrokken, en daar profiteren onze klanten ook van. Bovendien kan dit je helpen slagen in je carrière.

Wil jij hier deel van uitmaken? Dan horen we graag van je!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van kennis & inzichten.

Wij zullen je gegevens alleen gebruiken om je op de hoogte te houden van Buro Flinc.
Dankjewel! Je bent ingeschreven.
Oeps! Er ging iets fout. Probeer het nog een keer.

Solliciteer direct.

Solliciteren heb je zo gedaan! Stuur je contactgegevens op en wij doen de rest.

Dankjewel! We nemen z.s.m. contact met je op.
Oeps! Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw.