Boost je carrière met het ontwikkelen van skills! Met deze slogan proberen wij HR professionals uit te dagen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Met ons BoostHR programma stomen wij mensen en teams klaar voor de volgende stap in hun vakgebied.

De BoostHR organiseren wij voor organisaties inhouse en o.b.v. open inschrijving. Wij zoeken iemand die de BoostHR community laat groeien.

Wat ga jij doen?

  • Het uitbouwen van BoostHR: jij ontwikkeld de strategie, doelen en activiteiten en bent verantwoordelijk voor de executie ervan.
  • Jij laat de BoostHR community groeien: jij zoekt en benadert de juiste mensen & organisaties om deel te nemen aan het BoostHR programma.
  • Je bouwt aan de relatie met klanten en deelnemers van het programma. Je managed alle verwachtingen, voorziet in de communicatie vanuit het programma en beantwoord vragen.
  • Je organiseert het BoostHR programma – van de events, tot aan de locaties, tot de contacten met de trainers: je zorgt voor een Top-Boost HR-beleving.
  • Een actieve rol spelen in de ontwikkeling van BuroFlinc als organisatie. Iemand met jouw kwaliteiten laten wij graag ook meedenken en meedoen in de ontwikkeling van al onze andere programma’s.

Onze visie op BoostHR

De beheersing van competenties/skills bepaalt de mate van impact die je hebt als professional. Daar kan geen goed boek of aangeleerd trucje tegenop. Skills zijn er om te trainen en om direct in de praktijk toe te passen, en dat is precies waar dit programma om draait. Onze ervaren praktijktrainers behandelen een set aan essentiële skills a.d.h.v. praktijkcases die je als organisatie zelf mag inbrengen. En daar zit direct de extra meerwaarde voor de opdrachtgever. Niet alleen de professionals groeien in de skill beheersing, maar er worden tegelijkertijd een aantal belangrijke organisatie-vraagstukken opgepakt.

Omdat leren en in jezelf investeren ook vooral leuk moet zijn, zorgen wij voor een volledig verzorgde experience van 3 keer 2 cursusdagen (incl. food, fun en verblijf) en twee intervisie momenten.

Het gaat om skills die gaan over persoonlijk leiderschap, visievorming, stakeholder management, adviesvaardigheden en resultaat gericht werken. En een laag dieper gaat het over het stellen van de juiste vragen, het hebben van lef, het beschikken over executie kracht en tenslotte het hebben van verbindend vermogen.

BuroFlinc

BoostHR is een programma van BuroFlinc. Wij zijn een organisatie adviesbureau gericht op mensen. We focussen ons op Leiderschap, Reorganisatie en de verbetering van HR processen. Onze aanpak is altijd integraal, alle programma’s hebben raakvlakken met elkaar. En centraal: de ontwikkeling van de HR professional.

Onze vraag

Heb jij een passie voor leren en ontwikkelen? Vind je het HR vak interessant? Als jij een rol zoekt waarin jij je commerciële– en people skills kwijt kunt, dan ben je bij BoostHR aan het juiste adres.  We verkennen graag samen wat mogelijk is.

Wat wij prettig vinden

  • Je past goed in een omgeving met de kernwaarden plezier maken, constructief tegendraads, verbinden, leiden en gewoon doen;
  • Je beschikt over bewezen commerciële vaardigheden en een resultaatgerichte drive;
  • Je bent een ervaren professional met minstens 3 jaar ervaring in een bedrijfskundige functie;
  • Je wilt volledig deel uitmaken van een groeiend bedrijf, waar ook jij kansen krijgt én pakt.

Je wordt onderdeel van het mooie BuroFlinc team. Daarmee werk je samen op ons prachtige kantoor in Apeldoorn, al hopen we vooral dat je veel bij (potentiële) klanten en kandidaten zult zijn.

Meer weten?

 Bel ons vooral: Tom Horst 0643084241 of tom@buroflinc.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van kennis & inzichten.

Wij zullen je gegevens alleen gebruiken om je op de hoogte te houden van Buro Flinc.
Dankjewel! Je bent ingeschreven.
Oeps! Er ging iets fout. Probeer het nog een keer.

Solliciteer direct.

Solliciteren heb je zo gedaan! Stuur je contactgegevens op en wij doen de rest.

Dankjewel! We nemen z.s.m. contact met je op.
Oeps! Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw.